Localizare: Centrul de Diagnostic
Etaj1, Camera 14.
PROGRAM DE ACTIVITATE:
Luni, Miercuri: 13:30 - 17:00
Marti, Joi: 11:30 - 15:00
Vineri: 8:30 - 12:00

PROGRAMARI :
LA TELEFON: 0348430378, 0742446488
sau pe mail la adresa:
cardiologie.rocsanamarinescu@gmail.com
in cursul programului de lucru


CMI Medicina Interna Cardiologie Dr. ROCSANA MARINESCU ENESCU

Dr. Rocsana Marinescu Enescu este medic primar Medicina Interna si medic specialist Cardiologie cu competenta in Ecografie Generala, Ecografie Vasculara si Cardiaca.

Servicii medicale efectuate in cadrul cabinetului:


1. consultatie de specialitate cu sau fara plan de recuperare.

2. EKG de repaus

3.EKG de efort utilizata pentru testarea sportivilor sau pentru diagnosticul complet al pacientilor cu cardiopatie ischemica, in stratificarea riscului cardiovascular si in stabilirea indicatiei de explorare invaziva cardiovasculara.

4. Holter Tensional - se foloseste pentru diagnosticul si aprecierea eficientei tratamentului antihipertensiv avand o deosebita importanta mai ales la pacientii cu hipertensiune de granita, cu valori oscilante sau la cei cu hipertensiune de cabinet sau de halat alb. Aparatul se monteaza la cabinet, pacientul il poarta 24 sau 48 de ore in functie de indicatia medicului, timp in care efectueaza activitatile zilnice obisnuite, dupa care inregistrarile aparatului sunt citite si interpretate la cabinet.

5. Spirometrie sau Probe Functionale Ventilatorii - se utilizeaza in diagnosticul si stadializarea bolilor pulmonare cronice: astm bronsic, bronsita cronica obstructiva, fibroza pulmonara, sechele post TBC pulmonar, afectiuni ale cutiei toracice care afecteaza respiratia.

6. Spirometria cu test bronhomotor (bronhodilatator) - se face pentru evidentierea reversibilitatii obstructiei cailor aeriene la un medicament bronhodilatator permitand un diagnostic de finete si aprecierea oportunitatii tratamentului bronhodilatator si antiinflamator.

7. Oscilometria - se realizeaza cu ajutorul unui oscilometru mecanic Pachon pentru aprecierea screening a circulatiei arteriale a membrelor inferioare. Are indicatii in diagnosticul arteriopatiei periferice a membrelor inferioare si in aprecierea prezentei sau absentei oscilatiilor arteriale periferice la pacientii la care nu se palpeaza clinic pulsurile periferice.

8. Ecografie abdomen si pelvis

9. Ecografie Vasculara Doppler

10. Ecografie San

11. Ecografie Tiroida


12. Holter EKG


13. Determinare Indice Glezna Brat


14. Ecocardiografie