SERVICII MEDICALE
Centrul de Diagnostic si Tratament Bratianu este format din 17 Cabinete Medicale Individuale de Specialitate:

STRUCTURA si ORGANIZARE

Centrul de Diagnostic si Tratament este format din 17 Cabinete Medicale Individuale de Specialitate: Medicina Interna, Cardiologie, Gastroenterologie, Neurologie, Psihiatrie, Dermatovenerologie, Pediatrie, Reumatologie, Oftalmologie, Ortopedie Traumatologie, Urologie, Obstetrica Ginecologie. Accesul la cabinetele de specialitate se face zilnic intre orele 8 si 20, la 5 specialitati dintre cele mai solicitate, accesul pacientilor fiind asigurat in sistem tura/contratura.

Asocierea este coordonata de unul dintre asociati, scopul acestei coordonari fiind mentinerea caracterului unitar si la un nivel calitativ maxim al prestarii serviciilor medicale pentru clientii nostri.

Serviciile medicale oferite pacientilor sunt prestate fie in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate, fie cu plata directa a beneficiarilor pentru servicii la cerere sau nedecontate/necontractate cu CAS Arges.

Unitatea noastra are un numar de 23 de angajati cu norma intreaga, din care 20 sunt asistenti medicali cu experienta, impreuna cu care incercam sa raspundem cat mai complet solicitarilor dumneavoastra.

Linkuri utile
Informatii utile